Fricandeau met appel-kaneelvulling

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de appelblokjes met de kaneel en rozijnen. Snijd de fricandeau horizontaal over de lengte in maar niet helemaal door. Vul het vlees met de appelvulling en bind dicht met keukengaren. Dep de fricandeau aan de buitenkant droog met keukenpapier en bestrooi met zout en versgemalen peper. Verhit de boter en bak het vlees rondom bruin. Blus af met het appelsap en braad circa 35 minuten zachtjes met het deksel op de pan. Neem de fricandeau uit de pan en laat onder aluminiumfolie circa 10 minuten rusten. Kook de jus eventueel iets in. Snijd het vlees in plakken en serveer met de jus. Lekker met rodekool (zie pag. 17) of witlof (zie pag. 24) en gekookte aardappels.

Fricandeau met appel-kaneelvulling is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kaneelpancakes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebraden Fricandeau Met Een Kaneel-Appelvulling
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaneelbroodjes
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept