Groententagliatelle met paddenstoelen en noten

3
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de walnoten in een hete koekenpan en zet apart. Schaaf de courgette en wortel in dunne, lange linten en besprenkel ze met citroensap. Verhit de olijfolie en bak hierin de paddenstoelen met de knoflook en cayennepeper circa 3 minuten. Schep de bosuitjes erdoor en blus af met de witte wijn. Meng de crème fraîche erdoor en verwarm zonder te koken. Kook de courgette- en wortellinten intussen circa 2 minuten in de bouillon en giet af. Verdeel de groententagliatelle over (diepe) borden. Schep de paddenstoelensaus erover, bestrooi met de walnoten en schaaf er krullen kaas over.

Groententagliatelle met paddenstoelen en noten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept