Gebakken pangafilet met ansjovisboter

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten voor de ansjovisboter door elkaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen zwarte peper. Vorm in vershoudfolie een rol van de ansjovisboter en laat de boter hard worden in de koelkast.
  • 2 Meng alle ingrediënten voor de ansjovisboter door elkaar. Breng op smaak met een beetje zoDep de pangafilets goed droog met keukenpapier. Breng de filets op smaak met zout en versgemalen peper en wentel ze lichtjes door de bloem. Verhit de olie in een koekenpan en bak de filets in circa 2 minuten goudbruin op een hoge stand. Keer de filets om en bak ze nogmaals circa 2 minuten. Leg de gebakken filets op een schaal. Snijd de ansjovisboter in plakjes. Leg een plakje boter op de gebakken pangafilets en serveer direct. Lekker met een salade.ut en versgemalen zwarte peper. Vorm in vershoudfolie een rol van de ansjovisboter en laat de boter hard worden in de koelkast.

Gebakken pangafilet met ansjovisboter is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept