Cassoulet van varkenslapjes

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met zout en versgemalen peper. Verhit de boter en fruit hierin de sjalotjes en knoflook. Voeg het vlees toe en bak rondom lichtbruin. Steek de kruidnagels in het laurierblad en leg bij het vlees. Giet de wijn en gezeefde tomaten erbij en stoof circa 30 minuten met het deksel op de pan. Schep de bonen en tijm erdoor en verwarm zonder te koken. Lekker met stokbrood.

Cassoulet van varkenslapjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cassoulet met wintergroenten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet (Franse stoofschotel) met kip, worst en limabonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse cassoulet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet terrine
35 min Voorgerecht
Bekijk recept