Mediterraan draadjesvlees

4
180 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met zout en versgemalen peper. Verhit de boter en olijfolie in een pan en bak hierin het vlees rondom lichtbruin. Voeg de uien, knoflook, rode peper en chorizo toe en bak even mee. Giet de hete vleesbouillon en rode wijn erbij en voeg de rozemarijn toe. Stoof zachtjes 2,5-3 uur met het deksel op de pan. Keer het vlees halverwege een keer om. Voeg de laatste 15 minuten van de stooftijd de olijven toe. Bind de jus eventueel met allesbinder. Lekker met ciabatta of pasta en broccoli.

Mediterraan draadjesvlees is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesisch draadjesvlees
5u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans draadjesvlees
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Draadjesvlees
2 uur-
Bekijk recept

Mediterraan meergranenbrood
10 min Snack
Bekijk recept
Gevulde tomaten met mediterrane filets
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterraan stoofvlees met pesto
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische filets met groene pepersalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept