Notenpannenkoek met koekkruiden en roomvulling

1
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem met een snufje zout en de melk tot een glad beslag. Klop de eieren en koekkruiden erdoorheen. Laat even rusten. Klop intussen de slagroom stijf met de poedersuiker. Roer de ricotta los met de honing en schep de slagroom rustig erdoorheen. Dek af en laat opstijven in de koelkast.
  • 2 Schep de noten door het beslag. Verwarm steeds een beetje boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak 12 pannenkoekjes. Laat ze afkoelen tot lauwwarm. Verdeel de roomvulling over de pannenkoekjes en rol ze op of vouw ze dicht. Bestrooi licht met poedersuiker vermengd met een snufje kaneelpoeder.

Notenpannenkoek met koekkruiden en roomvulling is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

NY-style cheesecake
155 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gerookte Bio+ zalmrolletjes met kruidige roomvulling
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Russische Frikadellen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Appeltaart Met Roomvulling
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept