Welsh rarebit met uienringen en cheddar

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 eetlepel van de boter en fruit de uienringen met de Provençaalse kruiden in circa 5 minuten lichtbruin en zacht. Verhit de overige boter in een pan met dikke bodem en roer de bloem er een paar minuten doorheen. Giet de melk erbij en breng al roerend aan de kook tot een gladde saus. Giet het bier erbij en roer de kaas erdoorheen tot deze is gesmolten. Breng de kaassaus op smaak met mosterd en worcestershiresaus. Verwarm de ovengrill voor. Rooster het brood en leg de sneetjes naast elkaar op de bakplaat. Verdeel de uienringen erover en schep de kaassaus erop. Gratineer in de oven, maar zet de boterhammen niet te dicht onder de grill. Serveer direct.

Welsh rarebit met uienringen en cheddar is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla-tosti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Welsh Rabbit
0-10 min -
Bekijk recept
Welsh Rarebit
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Welsh Rarebit
10-20 min -
Bekijk recept
Welsh Rarebit
10-20 min -
Bekijk recept