Kipschnitzel met mosterdrisotto

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 eetlepels olijf olie en de boter en fruit hierin de ui. Voeg de rijs toe en bak deze mee met de korrels glanzen. Voeg 1 soeplepel bouillon toe en roer deze uit tot het in de rijs is opgenomen. Herhaal dit in circa 20 minuten tot de rijs gaar en romig is. Bak intussen in 3 eetlepels olijfolie de kipschnitzels in circa 15 minuten rondom bruin en gaar. Roer de rest van de olijfolie, de mosterd en de 2 eetlepels kaas door de risotto en laat het met de deksel op de pan circa 3 minuten staan. Bestrooi de risotto met de rest van de kaas en de perselie. Serveer met de kipschnitzels. Lekker met diepvriesgroenten.

Kipschnitzel met mosterdrisotto is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kipschnitzel met Hollands bonenpannetje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel en bloemkool met kerriesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met mango en krokante kip
Bekijk recept