Kipsalade

8
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de kipfilets in de bouillon met 4 takjes peterselie in 15 minuten gaar. Giet af, vang het vocht op en laat afkoelen. Hak de rest van de peterselie. Meng de mayonaise met zure room, cognac, suiker en naar smaak zout en versgemalen peper. Verdun eventueel met een klein scheutje kippenbouillon. Snijd de asperges in stukjes. Halveer de perzikschijfjes. Snijd de kip in blokjes. Schep de helft van de gehakte peterselie en alle andere ingrediënten door het mayonaisemengsel. Bereid de salade eventueel een dag van tevoren en zet deze afgedekt in de koelkast. Serveer de salade in glazen, coupes of op een schaal en strooi de rest van de peterselie erover.

Kipsalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Meergranenwraps met kipsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-kipsalade
20 min
Bekijk recept
Meergranenwraps met kipsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept