Varkensfilet met kastanjes en zuidvruchten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met zout en versgemalen peper. Verhit de olie en boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Neem het vlees uit de pan. Blus af met de sojasaus en voeg appelsap, vleesbouillon, steranijs en de zuidvruchten toe. Verwarm, leg het vlees er weer bij en stoof zachtjes circa 30 minuten. Voeg de kastanjes toe en stoof nog circa 5 minuten. Verwijder de steranijs. Serveer het vlees in plakken gesneden met de saus eromheen. Lekker met rodekool (pagina 112) en aardappelpoffers (pagina 109).

Varkensfilet met kastanjes en zuidvruchten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met varkensfilet en zuidvruchten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Loaf van noten en zuidvruchten
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dessert van tarwekorrels, zuidvruchten en noten
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept