Bereiding 1. Rasp 500 gram geschilde vastkokende aardappels grof. Dep goed droog met keukenpapier. Meng de geraspte aardappels met 1 geklutst ei, 1 gesnipperde (rode) ui, 1,5 eetlepel bloem, 1 eetlepel tijmblaadjes of 1 theelepel gedroogde tijm en zout. Verwarm de oven voor op 80°C. Verhit een beetje arachideolie in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep, met ruimte ertussen, bergjes aardappelmengsel in de pan. Druk ze iets platter. Bak tot de bovenkant iets droog wordt, draai ze om en bak de andere kant goudbruin. Houd ze warm in de oven. Meng door 1/2 pot cranberrycompote 1 eetlepel grove mosterd en 1 eetlepel honing. Serveer de poffers met een lepel cranberrycompote erop. Lekker bij rundvlees, varkensvlees en kip.
Aardappelpoffers met gekruide cranberry's is een recept van PLUS