Haricots verts met pestoboter en amandel

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Kook 500 gram haricots verts (of sperziebonen of peultjes) in 5-7 minuten beetgaar. Meng 1 eetlepel pesto, zout en versgemalen peper door 50 gram boter. Rooster 2 eetlepels geschaafde amandelen (of gehakte hazelnoten) in een droge hete koekenpan. Giet de haricots verts af. Meng de pestoboter erdoor en serveer de boontjes bestrooid met de amandelen. Lekker bij varkensvlees, kalkoen of kip.

Haricots verts met pestoboter en amandel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept