Gestoofde venkel met pancetta en cranberry's

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd 500 gram venkel (circa 3 venkelknollen) in repen van 2 cm breed. Kook met 100 gram gedroogde cranberry's (of blanke rozijnen) circa 10 minuten in water met zout. Bak 100 gram pancetta, in repen, zachtjes uit in een hete koekenof hapjespan. Voeg 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 eetlepel olijf- of arachideolie toe en bak 1 minuut mee. Giet de venkel en cranberry's af. Voeg toe aan de pancetta, stoof circa 2 minuten en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Lekker bij varkensvlees, kip en vis.

Gestoofde venkel met pancetta en cranberry's is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept