Tagliatelle met surimi en rucola

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle beetgaar. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wok of hapjespan. Fruit hierin de bosui en schep de surimi en rode peper erdoor. Rooster de tomaten in de rest van de olijfolie en bestrooi met zout en versgemalen peper. Giet de tagliatelle af en schep deze met de rucola door het surimimengsel. Verwarm tot de rucola slinkt. Serveer met de tomaatjes erop.

Tagliatelle met surimi en rucola is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept