Krokant roomijstaartje met kokos en warme espressosaus

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eiwitten met een snufje zout tot zachte pieken. Voeg geleidelijk de suiker toe en blijf kloppen tot het eiwit stijf is. Klopt de slagroom met de vanillesuiker dik lobbig. Spatel er luchtig de koekjes, kokos en eiwitten door. Schep het mengsel in de springvorm. Dek af met vershoudfolie en bevries de taart 3-4 uur tot het mengsel stijf is.
  • 2 Verwarm de koffie met de chocolade en boter tot een glanzende saus. Bestrooi het taartje met kokos. Snijd het taartje met een warm mes in punten en serveer met de espressosaus.

Krokant roomijstaartje met kokos en warme espressosaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Coupe Espresso
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Semifreddo met espressosaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Stracciatellataart met espressosaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Stracciatellataart met espressosaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept