Kalkoenragout met citroen en salie

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de kalkoenfilet circa 15 minuten in de kippenbouillon. Giet af en vang de bouillon op. Pers één helft van de citroen uit en snijd de andere helft in partjes. Verhit de boter, voeg de bloem toe en roer tot een roux. Gaar circa 1 minuut. Voeg al roerend in gedeelten de kippenbouillon toe tot een gladde saus en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Meng de room, salie, citroensap en kalkoenblokjes erdoor en verwarm zonder te koken. Bestrijk het brood met de olijfolie en knoflook en rooster in een hete grillpan. Serveer het brood met de ragout en garneer met partjes citroen.

Kalkoenragout met citroen en salie is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kalkoenragout
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziepannenkoeken met kalkoenragout
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
paprika-kalkoenragout met kaas
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenragout met cranberry s
30 min
Bekijk recept