Hertenbiefstuk met chocolade-wijnsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem de biefstukken circa 30 minuten voor het bereiden afgedekt uit de koelkast. Verwarm de wijn met de appelstroop wildfond voor de saus. Laat zachtjes iets inkoken. Voeg chocolade toe en laat deze smelten. Zet de saus apart. Bestrooi de hertenbiefstukken met zout en versgemalen peper. Kook de worteltjes en sugarsnaps met zout beetgaar. Verhit olie en de boter en bak de biefstukken op een hoge stand in 3 minuten per kant rosé. Haal het vlees uit de pan en laat het onder aluminiumfolie circa 5 minuten rusten. Verwarm intussen de chocolade-wijnsaus. Serveer het vlees, eventueel in plakken gesneden, met de saus en de groenten. Lekker met aardappelpoffers.

Hertenbiefstuk met chocolade-wijnsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept