1 Snijd de harde kern uit de koolbladeren. Breng ruim water met zout aan de kook en blancheer hierin de koolbladeren per 2 stuks tegelijk. Schep de bladeren uit het water en leg ze in een bak koud water. Verhit 2 eetlepels van de olie en fruit hierin de ui, knoflook en kummel op een lage stand circa 3 minuten. Voeg de fijngehakte champignons toe en zet de warmtebron wat hoger. Roerbak enkele minuten en laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 200°C. Kneed het gehakt met zout, versgemalen peper, de foelie, gebakken ui en champignons, het ei en paneermeel. Verdeel het gehaktmengsel in 12 gelijke porties. Leg de koolbladeren op het werkblad en leg het gehakt erop. Vouw eerst de zijkanten naar binnen en rol dan het blad op. Leg de rolletjes met de naad naar beneden in een ovenschaal en giet de bouillon erbij. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak de rolletjes in de oven in 20 à 30 minuten gaar. Giet de bouillon uit de schaal over in een pan en roer de crème fraîche erdoorheen. Breng aan de kook en laat een paar minuten inkoken. Breng eventueel op smaak met zout en peper en serveer bij de koolrolletjes. Bak de hele champignons in de rest van de olie. Bestrooi met de peterselie en serveer erbij. Lekker met rijst.