Hollandse roerbakgroenten met kipfilet

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de winterpeen en knolselderij in gelijke stukken. Breng water met zout aan de kook en blancheer hierin de peen en knolselderij circa 2 minuten. Giet de groenten af en laat uitlekken in een vergiet. Bestrooi de kipfilet met zout en versgemalen peper. Verhit het bakproduct en roerbak de kipfilet circa 2 minuten op een hoge stand. Voeg de wortel en knolselderij toe en roerbak circa 5 minuten op een lage stand. Voeg de champignons en bosui toe en roerbak nog circa 2 minuten op een hoge stand. Breng eventueel op smaak met zout en versgemalen peper en bestrooi het gerecht met de selderij. Lekker met aardappelpuree of rijst.

Hollandse roerbakgroenten met kipfilet is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept