Visragout

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de visbouillon aan de kook en pocheer de vis hierin circa 3 minuten. Schep de vis uit de pan en zet apart. Kook de paprikablokjes circa 2 minuten in de visbouillon. Giet af in een zeef boven een kom. Verhit de boter en fruit hierin het lichte deel van de bosui. Voeg de bloem toe en roer goed door. Voeg al roerend beetje bij beetje de visbouillon toe en roer tot een gebonden mengsel. Giet de kokosmelk erbij en verwarm zonder te koken. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Schep de visfilet en paprikablokjes erdoor. Serveer de ragout met de rijst, garneer eventueel met rivierkreeftjes en bestrooi met het loof van de bosui.

Visragout is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Prei-visragout met salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met visragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met bladerdeeg
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met rijst en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Prei-visragout met salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met visragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met bladerdeeg
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met rijst en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept