Pompoenrosti met ui en kaneel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 eetlepels van het bakproduct en fruit hierin de uien circa 5 minuten op een lage stand. Rasp de pompoen grof. Klop de eieren goed los, voeg de bloem, wat zout, versgemalen peper en de specerijen toe en schep de uien en geraspte pompoen erdoor. Verhit de rest van het bakproduct in een koekenpan met antiaanbaklaag en schep het mengsel hierin. Druk goed aan met een spatel en bak met het deksel op de pan circa 5 minuten op een lage stand. Draai de rösti om met behulp van een plat bord en laat weer in de pan glijden. Bak nog circa 5 minuten. Lekker met gehaktballen en een salade.

Pompoenrosti met ui en kaneel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Pompoenrösti
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept