Tartaar met paddenstoelentapenaden en brie

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit voor de paddenstoelentapenade 1 eetlepel van de olie en fruit hierin de sjalotjes en knoflook circa 2 minuten. Voeg de paprika toe en bak deze circa 1 minuut mee. Schep de champignons en tijm erdoor en bak nog circa 2 minuten. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Houd de tapenade warm. Verwarm de ovengrill. Bestrooi de tartaartjes met zout en versgemalen peper. Verhit de rest van de olie met de boter en bak de tartaartjes in circa 2 minuten per kant goudbruin. Leg ze naast elkaar op een bakplaat en verdeel er een dikke laag paddenstoelentapenade over. Leg de brie erop en laat deze onder de grill licht smelten. Lekker met gebakken krieltjes en (diepvries) tuin- of sperziebonen.

Tartaar met paddenstoelentapenaden en brie is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept