Pittige sinaasappelchutney

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd de partjes tussen de vliesjes van 5 geschilde sinaasappels uit en vang het sap op. Kook 250 gram rietsuiker met 100 ml wittewijn- of ciderazijn circa 3 minuten. Voeg de sinaasappelpartjes en 2 rode pepers, zonder zaadjes en in ringetjes, 1 envelopje saffraan en versgemalen peper toe en sudder circa 20 minuten. Schep de chutney in 2 schone potten. Lekker bij paté (zie pagina 28).

Pittige sinaasappelchutney is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse kipfilet met sinaasappelchutney
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Ham Met Sinaasappelchutney
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen En Sinaasappelchutney
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse Kipfilet Met Sinaasappelchutney.
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept