Tagliatelle met gehakt, pancetta en knolselderij

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een grote pan en fruit hierin de ui circa 5 minuten op een lage stand. Voeg de pancetta en knoflook toe en bak nog een paar minuten mee. Doe het gehakt en de knolselderij erbij en bak op middelhoge stand een paar minuten tot het gehakt rul is. Roer de tomatenpuree erdoor en bak 1 minuut mee. Blus af met de wijn en tomatenblokjes. Breng de saus aan de kook en laat met het deksel op de pan op een lage stand minimaal 30 minuten stoven.
  • 2 Kook de saus zonder deksel nog circa 15 minuten op een lage stand zodat wat vocht kan verdampen en de saus dikker wordt. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Breng ruim water met zout aan de kook en kook de tagliatelle beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Schep de saus door de tagliatelle en serveer met de kaas.

Tagliatelle met gehakt, pancetta en knolselderij is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept