Vissticks op venkel met pastinaakchips

3
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de helft van het bakproduct en roerbak hierin de venkelringen circa 4 minuten. Voeg de gezeefde tomaten, tijm, zout en versgemalen peper toe en stoof zonder deksel circa 15 minuten. Verhit frituurolie voor de pastinaakchips op 160°C. Schaaf de pastinaken, eventueel met een kaasschaaf, in lange dunne repen. Bak de vissticks in de rest van het bakproduct in 2-3 minuten per kant goudbruin en gaar. Bak de pastinaakrepen per handvol in een frituurmandje in de frituurolie in 30 seconden tot 1 minuut lichtbruin. Laat de chips uitlekken in een vergiet bekleed met keukenpapier. Verdeel de venkel over warme borden en leg de vissticks erop. Bestrooi de chips met zout en leg ze eromheen. Lekker met knoflookof currysaus.

Vissticks op venkel met pastinaakchips is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met spekjes en pastinaakchips
25 min
Bekijk recept
gegrilde sint jacobsvruchten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pastinaaksoep
45 min Voorgerecht
Bekijk recept

Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met aardappelwafeltjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse vissticks met citroenmayo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept