Spaghetti met sardientjes en rode peper

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de sardines af en vang de olie op. Verhit een beetje sardine-olie en fruit hierin de ui, rode peper en knoflook circa 3 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze circa 2 minuten mee. Voeg de helft van de sardines toe. Kook de spaghetti beetgaar. Rooster het broodkruim in een droge hete koekenpan en schep de peterselie erdoor. Giet de spaghetti af. Schep de spaghetti luchtig door het sardinemengsel, leg de overige sardines erop en bestrooi met het broodkruim. Garneer met partjes citroen.

Spaghetti met sardientjes en rode peper is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept