Kruidenomelet met ham en tomaat

2
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren los met zout, versgemalen peper en 3 eetlepels water. Meng de gehakte kruiden erdoor. Verhit de boter in een grote koekenpan en giet het eimengsel in de pan. Haal het gestolde ei met een spatel langs de rand van de pan omhoog en laat het ongestolde ei naar de buitenrand lopen. Bak tot de omelet nog net niet is gestold. Verdeel de tijm, ham en tomaat erover en leg circa 1 minuut een deksel op de pan. Vouw de omelet dubbel.

Kruidenomelet met ham en tomaat is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidenomelet met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenomelet met kip
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kruidenomelet Met Champignons
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidenomelet
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept