Beenhamsalade met warme appeltjes en rozijnen

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de appels, boor het klokhuis eruit en snijd het vruchtvlees met de schil in plakken. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  • 2 Verhit de boter of olie en bak de appelplakken hierin aan beide kanten goudbruin. Verdeel de sla over de borden of in een schaal. Leg de hamreepjes en de appel­schijven erop. Giet de dressing erover en be­strooi het gerecht met de rozijnen.Voorgerecht voor 4 personen of maaltijdsalade voor 2 personen
  • 3 Vervang, voor een slankere versie, de beenham door gerookte kalkoenfilet of gerookte kipfilet.

Beenhamsalade met warme appeltjes en rozijnen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Beenhamsalade met warme appel en currydressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges Met Beenhamsalade
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pistoletje Met Beenhamsalade
0-10 min -
Bekijk recept