Hotdog NL

2
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de worst zonder te koken. Snijd de broodjes aan de bovenkant in de lengte in, maar niet door. Rooster de bacon in een droge, hete koekenpan krokant en zet apart. Meng de mayonaise met de mosterd. Verhit de helft van de olie, bak de uienringen lichtbruin en bak de ketchup even mee. Roer de azijn erdoor. Roerbak de zuurkool circa 5 minuten in de rest van de olie. Leg in de witte puntjes enkele blaadjes sla met daarop knakworst, mosterdmayonaise, bacon en geraspte kaas. Leg in de bruine broodjes zuurkool met daarop knakworst en uienringen. Serveer er extra mosterd bij.

Hotdog NL is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Hotdog op de bbq
25 min Snack
Bekijk recept
Braadworst-hotdog
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spicy Latin hotdog
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hotdog-chiliwafels
30 min-
Bekijk recept