Bessengratin met citroenmerengue

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de vruchten met basilicum en sprenkel er de rum of likeur over. Verdeel het fruit over de schaaltjes. Sla de eiwitten met zout stijf in een vetvrije kom. Voeg de suiker beetje bij beetje toe en schep de citroenrasp erdoor. Mix nog even tot de massa glanst. Schep een laagje eiwitschuim op de vruchten. Schuif de bessen niet te dicht onder een hete ovengrill en laat de merengue licht kleuren. Blijf erbij want het gaat erg snel.
  • 2 Vervang aalbessen door aardbeien Neem in plaats van rum of amandellikeur bessensap.

Bessengratin met citroenmerengue is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Bessengratin met munt en aardbeien
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Bessengratin
30 min Nagerecht
Bekijk recept