Kruidige kabeljauwschotel

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst. Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de vis droog en wrijf in met een mengsel van kaneelpoeder, cayennepeper, paprikapoeder en komijn. Doe de helft van de tomatenblokjes met sap in de ovenschaal. Verdeel de helft van de rozijnen en het overgebleven specerijenmengsel erover. Leg hier de vis op en verdeel de rest van de tomatenblokjes en rozijnen over de vis. Zet het gerecht circa 20 minuten in de oven. Kook de doperwten gaar. Rooster intussen de amandelen goudbruin in een droge, hete koekenpan. Bestrooi de kabeljauwschotel voor het serveren met de amandelen en serveer met de rijst en de doperwten.

Kruidige kabeljauwschotel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept