Kattentongen

1
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de oven voor op 200°C. Klop de boter met de poedersuiker in circa 2 minuten romig met een mixer. Voeg de eiwitten toe en klop 1 minuut tot ze goed zijn opgenomen. Voeg de bloem, vanillesuiker en een snufje zout toe en klop alles nog circa 1 minuut tot een luchtig beslag. Vul de spuitzak met het beslag en spuit gelijkmatige repen van 1 bij 6 centimeter op de bakplaat, met een tussenruimte van 5 centimeter. Bak de kattentongen in het midden van de oven in 6-7 minuten gaar met een lichtbruin randje. Laat afkoelen. Smelt intussen de chocolade au bain-marie of 2 minuten in de magnetron op 800 watt. Doop een uiteinde van de kattentongen in de chocolade en laat afkoelen.

Kattentongen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Gelato al limon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kattentongen
30 min
Bekijk recept
Kattentongen met citroen en chocolade
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Gelato al limon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kattentongen
30 min
Bekijk recept
Kattentongen met citroen en chocolade
45 min Bijgerecht
Bekijk recept