Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle beetgaar. Verwarm de kookroom en smelt hierin al roerend de gorgonzola. Schep de gehakte walnoten en mango erdoor en verwarm zonder te koken. Schep de helft van de peterselie door de saus. Breng op smaak met worcestershiresaus, zout en versgemalen peper. Serveer de saus over de tagliatelle en bestrooi met de rest van de peterselie en walnoten.

Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept