Hollandse ovenschotel

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de kipfilet met de kipkruiden en ketjap. Verhit de olie en bak de kip hierin circa 10 minuten. Kook de bloemkool en sperziebonen apart van elkaar in circa 10 minuten beetgaar in water met zout. Giet af. Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de kaassaus en kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en meng door elkaar. Schep de kip, groenten en aardappelblokjes in een ovenschaal. Giet de kaas-kerriesaus erover en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de schotel in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin.

Hollandse ovenschotel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept