Biefstuk met balsamicojus en groene groenteschotel

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de biefstuk rondom in met de geperste knoflook. Strooi er peper over. Maak de peultjes en haricots verts schoon. Snijd de lichte bladeren van de sla in reepjes. Boen de citroenschoon. Snijd de helft ervan in partjes en schil van de andere helft smalle reepjes van de schil.
  • 2 Kook de peultjes, haricots verts en doperwten 3-4 minuten in water met zout. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de hamreepjes licht krokant. Bak intussen de biefstuk in de rest van de olijfolie 2-3 minuten per kant. Schep de afgegoten groenten door de ham, verwarm even, meng de munt en de slareepjes erdoor en garneer eventueel met citroenreepjes en partjes citroen. Schep de biefstuk uit de pan. Voeg bouillon en balsamicoazijn bij het bakvet en laat dit iets inkoken. Serveer de biefstuk met de balsamicojus en de groenteschotel.

Biefstuk met balsamicojus en groene groenteschotel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept