Breekbrood

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Maak 1 keer het basisrecept voor witbrood en 1 keer de variant volkorenbrood. Vorm er na de eerste rijzing 19 bollen van. Leg 1 bol in het midden van de bakplaat met 6 bollen ertegenaan en 12 bollen daaromheen. Laat daarna nog circa 30 minuten rijzen. Bestrijk het deeg voor het bakken met ei en bestrooi met sesamzaad, maanzaad, geschaafde amandelen, pompoen- of zonnebloempitten of fijngehakte kruiden.

Breekbrood is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziedip met brood
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Breekbrood met kruiden en knoflook
150 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Borrelplank
30 min-
Bekijk recept
Salade met peer en rucola
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Spinaziedip met brood
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Breekbrood met kruiden en knoflook
150 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Borrelplank
30 min-
Bekijk recept
Salade met peer en rucola
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept