Paashaas cupcake

12
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. 1 pak mix voor cupcakes (+ benodigdheden zoals vermeld op de verpakking), 1 eetlepel cacao, 200 gram zachte boter, 200 gram poedersuiker, eventueel kleurstof, 20 paaseitjes, gele fondant of marsepein naar wens

2. 1. Meng de cacao door de cupcakemix. Bereid dan de cupcakes volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afkoelen.

Paashaas cupcake is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Frambozenmacarons
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Marsepein worteltjes
- 10 min-
Bekijk recept
Hartige cupcake met peterseliecrème
1u5 min Nagerecht
Bekijk recept

Citroenkoekjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Surprisetaart met lemoncurd
130 min-
Bekijk recept
Schattige paashaas-cupcakes
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Paashaas Cake
70 min Nagerecht
Bekijk recept