Ei met tapenade, tomaat en serranoham

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Koel ze af onder koud water en pel ze. Halveer de eieren in de breedte. Snijd van de onder- en bovenkant een klein kapje zodat de eieren goed blijven staan. Verdeel 1 theelepel tapenade over de halve eieren. Rijg aan elke prikker 1 cherry-/kerstomaatje en 1 plakje serranoham. Verdeel de sla over borden en besprenkel met de olie, balsamicoazijn, zout en peper. Zet de eieren met de prikkers erin gestoken op de sla.

Ei met tapenade, tomaat en serranoham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinaziesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept