Scottish eggs

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook 4 eieren circa 8 minuten. Laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Klop het laatste ei los met 1 eetlepel water. Kneed het gehakt met het losgeklopte ei, het broodkruim, de kaas, paprika, nootmuskaat, zout en peper. Bekleed elk ei met een laagje gehakt. Druk goed aan en rol de ballen door het paneermeel. Verhit de boter en de olie in een pan en bak de ballen rustig goudbruin. Voeg een klein scheutje water toe en gaar zachtjes in circa 15 minuten. Serveer de Scottisch eggs gehalveerd. Lekker als hoofdgerecht met gebakken aardappels en sperziebonen.

Scottish eggs is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Eggs Rothko
20 min
Bekijk recept
Range style eggs
30 min-
Bekijk recept
Snelle eggs benedict met asperges en zalm
15 min
Bekijk recept
Eggs benedict
30 min
Bekijk recept

Scottish Dainties
20-30 min -
Bekijk recept
Scottish Toffee
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scottish Stew
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept