Visburgers met citroenpasta

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de visfilets droog en snijd ze grof. Meng de visstukjes met het ei, de mosterd, bloem, zout en peper. Vorm er burgers van en zet ze even in de koelkast. Kook de waspeen in circa 15 minuten beetgaar. Rasp 1 theelepel schil van de citroen en pers de vrucht uit. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de visburgers in circa 8 minuten goudbruin en gaar. Schep ze uit de pan. Voeg citroenrasp en -sap toe aan het bakvet. Schep de helft van de bosui en de spaghetti erdoor. Serveer de pasta met de visburgers en wortel. Bestrooi met de rest van de bosui.

Visburgers met citroenpasta is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenpasta met bonen en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische tuinbonensoep & gegrild brood met citroenpasta
1 uur-
Bekijk recept
Zalmburgers met sugar snaps en citroenpasta
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenpasta met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fishburger and chips
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept