Warme spiesjes van gemarineerde varkenshaas

4
25 min
Tussengerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het vlees in een kom. Roer de kruidenmix met de knoflook, olie en citroensap los en giet dit over het vlees. Schep goed om en laat een paar uur afgedekt in de koelkast marineren. Leg de satéprikkers in een bakje water.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Rijg de blokjes aan de satéprikkers en leg ze op een bakplaat. Bak ze hoog in de oven in circa 15 minuten gaar. Keer de spiesjes na 10 minuten. Eet ze bij voorkeur warm met bijvoorbeeld een frisse dressing van peterselie, citroenrasp en olijfolie.

Warme spiesjes van gemarineerde varkenshaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept