Halfbevroren room met frisse fruitsaus

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de room goed stijf met de suiker en vanillesuiker. Verdeel dit over 4 plastic bekertjes of bakjes en zet afgedekt 1-2 uur in de diepvries.
  • 2 Snijd enkele schijfjes van de mango voor de garnering. Snijd de rest van de mango in stukjes en pureer met het limoensap. Doop de bekertjes even in heet water en stort de room dan op bordjes. Schep de saus erover. Garneer met de mangoschijfjes en eventueel een framboos en blaadje munt.
  • 3 Neem in plaats van 1 mango 100 g rijpe aardbeien en 100 g frambozen.

Halfbevroren room met frisse fruitsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Griesmeelpudding met rood fruit
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsaus (barbecue)
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Karbonade Met Ketjap-grapefruitsaus
20-30 min -
Bekijk recept
Rog met een fruitsausje
0 min
Bekijk recept

Taart met verse kaas en kleine rode vruchten
35 min
Bekijk recept
Aardbeiensorbet met sinaasappel
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-gembersmoothie
10 min
Bekijk recept
Perenspoom
25 min Voorgerecht
Bekijk recept