Tonijn, groene paprika, rode ui en kappertjes

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Maak uitgelekte tonijn (uit blik, op olie) los met een vork. Meng met een eetlepel zure room, miniblokjes groene paprika en rode ui, een eetlepel kappertjes en zout en peper. Verdeel de salade over de boterhammen en leg er een blaadje ijsbergsla op. Dek af met een andere boterham en snijd diagonaal door.

Tonijn, groene paprika, rode ui en kappertjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept