Artisjokhart, beenham en basilicum

1
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Laat een blikje artisjokharten goed uitlekken en snijd de artisjok in plakjes. Meng met een half bosje fijngescheurde basilicum en 2 fijngesneden lente-/ bosuitjes. Breng op smaak met wat olijfolie en peper. Beleg boterhammen royaal met beenham en verdeel er wat artisjoksalade over. Dek af met een andere boterham en snijd diagonaal door.

Artisjokhart, beenham en basilicum is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Spaghetti met gemarineerde artisjokhart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met geitenkaas
15 min
Bekijk recept
Frittata met aardappel, spinazie en artisjok
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken
30 min Voorgerecht
Bekijk recept