Oosterse schnitzel met sambal en sesam

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de schnitzels door de bloem en schud overtollige bloem eraf. Kluts in een diep bord de eieren met de gemberpoeder, sesamolie en sambal. Verdeel de sesamzaadjes over een plat bord. Wentel de bebloemde schnitzels eerst door het eimengsel en daarna door het sesamzaad. Druk de sesamzaadjes goed aan. Verhit de olie en bak hierin de schnitzels op middelhoge stand in 4-5 minuten per kant goudbruin en gaar.

Oosterse schnitzel met sambal en sesam is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Shebekia (Honingkoekjes met sesam- en anijszaad)
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept