Biefstuk met paddenstoelen en ansjovisboter

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de ingrediënten voor de ansjovisboter. Rol de boter in plasticfolie en leg de boterrol in de koelkast (een dag van tevoren) of even in de diepvries om op te stijven. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze 2-3 minuten per kant in het vloeibaar bakproduct goudbruin. Schep ze uit de pan en houd ze warm. Bak de paddenstoelen met zout en peper kort in het bakvet. Serveer de biefstukken met de paddenstoelen op warme borden en leg er een plak ansjovisboter op.
  • 2 Tips• Vervang ansjovis eens door mosterd.• In plaats van paddenstoelen zijn gehalveerde of in vieren gesneden sjalotjes, gestoofd in het bakvet met een scheutje rode wijn, ook heel lekker.

Biefstuk met paddenstoelen en ansjovisboter is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept