1 Laat de biefstukken 30 minuten op kamertemperatuur komen. Besprenkel ze met circa 1 theelepel olijfolie en masseer de olie in het vlees. Wrijf ze daarna in met wat zout en peper.
2 Verwarm een grillpan of koekenpan droog voor. Leg de biefstukken erin en bak of rooster ze aan beide kanten mooi bruin in 2 minuten per kant. Neem ze uit de pan en leg ze dakpansgewijs in een ovenschaal. Dek deze af met aluminiumfolie. Breng in een andere pan ruim water aan de kook. Voeg zout toe en blancheer de groenten 2-3 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over. Verhit de wok droog voor, schenk een scheutje olijfolie in en roerbak de groenten snel warm in circa 3 minuten. Verdeel de groenten over het midden van 4 borden, leg op elk een biefstukje en druppel er wat jus omheen.Hoofgerecht voor 4 personen
Biefstuk op een bedje van groenten is een recept van PLUS