Couscous met amandel, kabeljauw en lente-ui

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp 1 theelepel van de schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Verhit de olie en bak hierin de lente-ui 2-3 minuten. Voeg de saffraan, honing, sinaasappelrasp, -sap, rozijnen, 200 ml water, zout en peper toe. Verwarm en leg de vis erin. Laat de vis tegen de kook aan afgedekt circa 10 minuten garen. Rooster intussen de amandelen in een droge, hete koekenpan. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de amandelen en boter erdoor. Serveer de couscous met de vissaus en bestrooi met peterselie.

Couscous met amandel, kabeljauw en lente-ui is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept