Gegratineerde couscous met ham en tomaat

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie, voeg de tomatenpuree toe en bak 1 minuut. Schep de gepelde tomaten met sap, pesto, hamreepjes, zout en peper erdoor en verwarm zonder te koken. Meng de helft van de kaas, het tomatenmengsel en het ei door de couscous. Schep de couscous in de ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas en gratineer het gerecht circa 15 minuten in het midden van de oven. Lekker met een komkommersalade.

Gegratineerde couscous met ham en tomaat is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept