1 Bekleed de binnenkant van de schaal met vershoudfolie. Bedek de gehele schaal met plakjes cake. Meng de likeur met het sap en de rasp van de sinaasappel. Besprenkel de cake met dit sinaasappelmengsel en houd de rest apart. Zet de schaal in de koelkast. Week de gelatine een paar minuten in koud water en knijp uit. Laat de gelatine in een pannetje op een lage stand oplossen. Pureer de mango met de rest van het sinaasappelmengsel en de gelatine. Laat deze puree al roerend lobbig worden. Roer de ricotta erdoor met een garde en vul de helft van de schaal met de mousse. Leg hier een laag cakeplakjes op en vul af met de rest van de mousse. Dek af met vershoudfolie en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Schil voor de topping de sinaasappels rondom tot op het vruchtvlees. Snijd de sinaasappels in dunne plakken en laat ze uitlekken op keukenpapier. Stort de bombe op een platte schaal. Roer 1 eetlepel kokend water door de sinaasappelmarmelade en bestrijk de bombe hiermee. Bedek vervolgens met de sinaasappelplakken.